Quinyx roadmap och funktionslista

Uppdaterad 27/7/21 av Carl Geijer

Funktionslistan nedan är ett inbäddat kalkylblad som uppdateras på veckobasis. "Uppdaterad"-datumet ovan gäller bara texten utanför kalkylbladet.

Välkommen till Quinyx roadmap och funktionslista! Undrar du när en specifik funktion kommer att släppas i Quinyx? Förhoppningsvis hittar du svaret här, annars får du gärna kontakta en Quinyx super user i din organisation, och om de inte heller vet får de gärna kontakta supporten.

Några viktiga punkter:

• Datumen nämnda i detta dokument är prelinära och kan ändras.
  • Läs igenom teckenförklaringen i toppen av listan så att du förstår var varje status innebär.