Quinyx WFM Mobil 3.8.4

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Möjlighet för anställda att skapa och ändra uppgifter i skift

I och med version 3.8.1 kan personer med rollen anställd numera skapa och ändra uppgifter i sina egna skift. Detta görs i skiftets detaljvy och styrs av rättigheter som är avstängda som standard. Denna funktion är inaktiverad som standard och måste aktiveras under "Mobil och personalportalbehörigheter" för att fungera.

Göm ditt telefonnummer och mailadress från kollegor i MinSida

Det är nu möjligt att gömma ditt telefonnummer och mailadress från dina kollegor. Detta kan du göra under MinSida.

Övriga förbättringar

• Löser problem med att ändra profilbild och delar av funktionerna i "MinSida" i apparna.
  • Löser ett problem med att mobiltelefoner inte syntes och kunde godkännas för stämpling
  • Prestandaförbättringar.