Quinyx WFM Mobiel 3.13

Updated by Johannes Nordman

Toon het einde van de geplande publicatieperiode

Met deze release hebben we een functie geïmplementeerd die onze gebruikers de einddatum van de geplande publicatieperiode laat zien. We tonen de einddatum van de gepubliceerde periode voor de eenheden en secties waar de gebruiker geplande diensten heeft. Vaak vragen onze gebruikers waarom ze hun rooster niet kunnen zien, zich niet realiserend dat ze op zoek zijn naar diensten na de gepubliceerde datum. Met deze update kunnen medewerkers nu zien tot welke datum het rooster is gepubliceerd.

Aanvullende verbeteringen

• Bugfixes
  • Prestatieverbeteringen