Quinyx WFM Mobiel 3.12

Updated by Johannes Nordman

Gebruikers kunnen nu het wachtwoord wijzigen nadat een nieuw wachtwoord is ingesteld in de werknemersgegevens

Met deze release hebben we het voor gebruikers mogelijk gemaakt om hun eigen wachtwoord te zien wanneer ze voor het eerst inloggen op de Quinyx-app met een eenmalig wachtwoord dat is ingesteld door een manager. Op het tabblad "Mensen" in web.quinyx.com hebben beheerders de mogelijkheid om een tijdelijk wachtwoord in te stellen voor gebruikers die voor het eerst inloggen, bijvoorbeeld als de gebruiker problemen heeft met het opnieuw instellen van het wachtwoord.

Aanvullende verbeteringen

• Mogelijkheid om tot 150 kennisgevingen van interesses te maken
  • Bugfixes
  • Prestatieverbeteringen