Quinyx WFM Mobil 3.12

Uppdaterad av Johannes Nordman

Användare kan nu ändra lösenord vid inloggning efter att nytt temporärt lösenord skapats i admin portalen

I och med denna version har vi gjort det möjligt för användare att ställa in ett eget lösenord första gången man loggar in med ett temporärt lösenord som ställts in av en chef. I tabben "Personer" i web.quinyx.com kan man som chef ställa in ett tillfälligt lösenord för en användare som har problem med att återställa lösenord själv exempelvis. Första gången en användare loggar in med det temporära lösenordet i appen behöver man välja sitt eget lösenord.

Förbättringar:

• Möjlighet att skapa upp till 150 intresseanmälningar
  • Bug fixar
  • Prestandaförbättringar