Quinyx WFM Mobiel 3.8.2

Updated by Johannes Nordman

Automatische herinneringen instellen in Pulse voor mensen die nog niet hebben gereageerd

Het is niet mogelijk om in te plannen wanneer een automatische herinnering moet worden verstuurd naar medewerkers die een Pulse niet hebben beantwoord:

Nieuw ontwerp voor Pulse

We hebben een nieuw bijgewerkt ontwerp voor de Pulse-pagina in deze release:

Aanvullende verbeteringen

• Verbeteringen aan Webcal-functionaliteit:
    • Het is nu mogelijk om uw historische verschuivingen tot een maand terug in de tijd te zien met Webcal.
    • We hebben een probleem opgelost waarbij ploegen in andere units dan je thuisunit in sommige gevallen niet zichtbaar waren.
  • We hebben een nieuw informatiebericht geïmplementeerd dat wordt weergegeven wanneer gebruikers zijn uitgelogd vanwege instellingen in de SSO-flow van hun organisatie.
  • Prestatieverbeteringen.