Wachtwoord beveiligingsniveaus

Updated 17/3/20 by Leigh Hutchens

Er zijn twee beveiligingsniveaus voor wachtwoorden. Indien u tussen deze wilt schakelen, neem dan contact op met het Support Team.

Standaard

Standaardniveau vereist dat alle wachtwoorden minimaal 6 tekens lang zijn. Als een manager het wachtwoord van een werknemer opnieuw instelt of als de werknemer ervoor kiest het wachtwoord opnieuw in te stellen, vraagt het systeem om een nieuw wachtwoord te kiezen bij het aanmelden . De gebruikersaccount wordt geblokkeerd na 12 mislukte aanmeldingspogingen. Een manager moet de account vervolgens opnieuw activeren.

Hoog

Het hogere niveau impliceert dezelfde veranderingen zoals hierboven, behalve dat ook wordt vereist dat het wachtwoord minstens 8 tekens lang is, waarbij minstens twee tekens numeriek zijn en twee moeten letters zijn. Het systeem zal om de drie maanden om een nieuw wachtwoord vragen en u mag niet hetzelfde wachtwoord meer dan een keer gebruiken tijdens een periode van 30 maanden of 10 opeenvolgende wachtwoordwijzigingen. De gebruikersaccount wordt geblokkeerd na 6 mislukte aanmeldingspogingen.