Quinyx WFM Mobil 3.14

Uppdaterad av Johannes Nordman

Spara dina favoritfiltreringar i schemavyns filter

I denna version har vi implementerat möjligheten för dig att spara dina favoritfilter i mobilappens schemavy så att du snabbt kan välja dina favoritfilter. För att skapa ett nytt filter till "Mina filter" klickar du på "Skapa och redigera mina filter" och sedan plus ikonen och spara när du ställt in alla inställningar. När du har sparat ditt nya filter kan du aktivera det genom att klicka på det filtret i kategorin "Välj sparade filter" och sedan kommer schemavyn ändras till filtrets inställningar.

Lägsta version av Quinyx appen som stöds

Av säkerhetsskäl så kommer vi att sätta en lägsta version av appen som stöds, detta kommer vara version 3.8.2 och uppåt och kommer börja gälla från och med den 9e februari. Om du har en version av appen som är äldre än 3.8.2 så behöver du uppgradera din Quinyx app i Google play eller Appstore.

Övriga förbättringar

• Bug fixar
  • Prestandaförbättringar