Quinyx WFM Mobil 3.6.1

Uppdaterad av Johannes Nordman

Ny design för frånvaroansökningar i appen.

Vi har nu en ny design för frånvaroansökningar.

Möjlighet att välja om du vill få notifikations prick för attestvyn

Det är nu möjligt att välja om du vill få en notifikationsprick för ohanterade händelser attestvyn såsom oattesterade stämplingar. Detta valet är tillgängligt i inställningar och är påslaget som default.

Förändring av ge feedback om vår app popup

Vi har ändrat popup frågan som ibland dyker upp i appen och ber användaren ge oss feedback om appen så att den inte dyker upp lika ofta som tidigare och har ett "fråga inte igen" val.

Övriga förbättringar:

• Prestandaförbättringar