Quinyx WFM Mobile 3.6.1

Updated by Johannes Nordman

Nieuw ontwerp voor verlofaanvragen

In deze release hebben we een nieuw ontwerp voor verlofaanvragen.

Kies of u een meldingspunt wilt krijgen voor de attestweergave

Het is niet mogelijk om te kiezen of u meldingsstippen wilt krijgen voor niet-afgehandelde gebeurtenissen in de attestweergave, zoals niet-bevestigde stoten. De keuze is beschikbaar op het tabblad Instellingen en is standaard ingeschakeld.

Geef feedback over onze app-pop-up

De "hoe vind je de quinyx app" -vraag is gewijzigd zodat deze niet zo vaak opduikt als voorheen en heeft nu een "niet meer vragen" -optie.

Extra verbeteringen:

• Prestatieverbeteringen