Quinyx WFM Mobil 3.8.2

Uppdaterad av Johannes Nordman

Möjlighet att ställa in automatisk påminnelse i pulse för dom som inte svarat

Det är nu möjligt att ställa in när en automatisk påminnelse ska skickas ut till alla som fortfarande inte har besvarat en pulse när du skapar pulsen.

Ny design för pulse

Vi har nu en ny design för vår pulse sida i apparna.

Övriga förbättringar

• Förbättringar i webbkalenderns funktionalitet:
    • Det går nu att se historiska skift up till en månad bakåt i tiden med webbkalendern
    • Vi har löst ett problem där vissa skift i andra enheter än din hemmaenhet inte syntes med webbkalendern
  • Vi har implementerat ett nytt informationsmeddelande som visas när användare loggas ut på grund av inställningar i organisationen du arbetar förs mobila SSO-flöde
  • Prestandaförbättringar