Password security levels

Updated by Leigh Hutchens

Alle nieuwe wachtwoorden:

• Minimaal 12 tekens bevatten (maximaal 128).
  • Minimaal 2 numerieke tekens bevatten.
  • Bevat minimaal 2 letters.

Als een manager het wachtwoord van een medewerker reset, of als de medewerker ervoor kiest om het wachtwoord opnieuw in te stellen, vereist het systeem dat bij het inloggen een nieuw wachtwoord wordt gekozen.

Het gebruikersaccount wordt na 6 mislukte inlogpogingen geblokkeerd. Een beheerder moet het account dan opnieuw activeren.

Het wachtwoord moet worden bijgewerkt de volgende keer dat de gebruiker het wachtwoord opnieuw instelt of de beheerder een wachtwoord voor de gebruiker instelt.