Wachtwoordbeveiliging

Updated 12/7/21 by Leigh Hutchens

Vanaf de release van versie 0111 moeten alle nieuwe wachtwoorden:

• Minimaal 12 tekens bevatten (maximaal 128).
  • Minimaal 2 numerieke tekens bevatten.
  • Bevat minimaal 2 letters.

Als een manager het wachtwoord van een medewerker reset, of als de medewerker ervoor kiest om het wachtwoord opnieuw in te stellen, vereist het systeem dat bij het inloggen een nieuw wachtwoord wordt gekozen.

Het gebruikersaccount wordt na 6 mislukte inlogpogingen geblokkeerd. Een beheerder moet het account dan opnieuw activeren.

Het wachtwoord moet worden bijgewerkt de volgende keer dat de gebruiker het wachtwoord opnieuw instelt of de beheerder een wachtwoord voor de gebruiker instelt.
 Huidige wachtwoorden worden niet beïnvloed. Het bovenstaande is alleen van toepassing op wachtwoorden die worden gewijzigd of gereset.
Lees hier meer over wachtwoordbeveiliging.

Ondersteuning voor hoog wachtwoordbeveiligingsniveau

Als uw organisatie een hoog beveiligingsniveau voor wachtwoorden gebruikt, worden gebruikers na 3 maanden gedwongen hun wachtwoord in Quinyx te wijzigen.