Quinyx WFM Mobil 3.39.1

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Få anställdas godkännande på extra skift erbjudanden i mobilapparna

I denna version har vi implementerat stöd för att ge våra kunders schemaläggare möjligheten att skicka "extra skift erbjudanden" till anställda för att få den anställdes godkännande på dessa skift innan dom tilldelas den anställde. Om du vill få mer information om hur denna funktion fungerar för chefer och schemaläggare i web.quinyx.com kan du hitta mer information här.

Om du har aktiverat denna funktionalitet för din organisation och skickar ett extra skift erbjudande till en anställd för godkännande kommer följande ske i mobilappen för den anställde:

• Den anställde kommer först att få ett Qmail och en push notis när ett extra skift erbjudande som kräver godkännande mottagits
  • Vi kommer visa en röd prick ikon i tabben Översikt i sidomenyn när en anställd fått ett extra skift erbjudande som behöver hanteras
  • När du öppnar översiktsvyn kommer den anställde se dom extra skift erbjudanden som den mottagit och behöver hantera under "Kommande skift".
    • Vi visar upp till 3 "extra skift erbjudanden som behöver hanteras" i översiktsvyn och vi har en knapp som heter "visa alla" som den anställde kan klicka på för att se alla extra skift erbjudanden om den har fler än 3. De 3 skift som ligger närmast i tiden kommer att visas i översiktsvyn.
    • I översiktsvyns inställningar kan den anställde ändra vart på översiktsvyn "extra skift erbjudanden" visas men det går inte att slå av funktionen

Övriga förbättringar

• Bug fixar