Quinyx WFM Mobil 3.30.1

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Enklare att hitta Time Trackers i appen

Ett vanligt klagomål från våra användare är att det är för svårt att hitta "Time Trackers" funktionen, därför har vi nu gjort det möjligt för våra användare att komma åt Time Trackers direkt från "Översikts" vyn.

Android 13 updatering

Android telefoner med Android 13 eller högre kommer nu få en förfrågan att tillåta notifikationer för Quinyx appen. Med vår senaste uppdatering behöver du som användare tillåta notifikationer för Quinyx appen för att fortsätta få notiser. Om du inte tillåter notifikationer kommer dom att slås av. Du kan gå in i efterhand och tillåta notifikationer i din telefons inställningar -> applikationer -> Quinyx -> behörigheter -> tillåt notifikationer.

Förbättringar

• Bug fixar