Statistik FAQs

Uppdaterad av Leigh Hutchens

F: Hur ser jag lönekostnader i Quinyx?

S: Under statistik. Använd pennan för att avgöra vilka siffror du vill se.

F: Vad är skillnaden mellan schemalagda och produktiva timmar?

S: Generellt sett inkluderar inte produktiva timmar frånvaro. Produktiva timmar används emellertid mest med våra budget- och prognosmoduler där du kan konfigurera skifttyper som icke produktiva för att inte inkluderas i beräkningar för optimal bemanning och inte inkluderas i schemalagda timmar.

F: Varför visas statistik som frågetecken i månadsvyn?

S: Detta är helt enkelt en fråga om plats. Det finns inte tillräckligt med utrymme på skärmen för att visa alla siffror. Du kan hovra med musen på ett frågetecken för att se värdet eller välja ett mindre datumintervall. Vi kommer att se på att förbättra detta i framtiden.

Läs mer om Statistik.