Mobiel - Een dienst beschikbaar stellen zodat anderen kunnen boeken

Updated by Leigh Hutchens

U kunt uw dienst beschikbaar maken voor collega's om op te bieden in de Quinyx mobiele app.

1. Selecteer de dag waarop u uw dienst beschikbaar wilt maken in de planning.
  2. Klik op die dienst.
  3. Klik op de optie onderaan het scherm > Beschikbaar maken.
  4. Uw collega's kunnen zich nu inschrijven voor uw dienst en u ontvangt een melding als iemand anders uw dienst toegewezen krijgt. Tot die tijd blijft de dienst van u.