Mobiel - Mijn schema

Updated 2/2/21 by Leigh Hutchens

Je rooster is beschikbaar in de mobiele Quinyx-app. Het rooster is de plek waar je al je aankomende diensten kunt zien, gedetailleerde informatie over de diensten, ploegendiensten van collega's, niet-toegewezen diensten en nog veel meer.

Hieronder ziet u de agendaweergave (dagweergave) van het rooster. In deze weergave zie je meer details over alle gepresenteerde ploegen. U kunt naar beneden scrollen om toekomstige verschuivingen te zien en omhoog om historische verschuivingen te zien. In de rechterbovenhoek kunt u op het trechterpictogram klikken om de filterweergave te zien en onder de drie puntjes vindt u het schemaoverzicht en de knop Vernieuwen.

Hieronder ziet u de kalenderweergave. Dit is een overzicht van een volledige maand, het toont de eerste geplande ploegendienst van de dagen tijd en pictogrammen om extra diensten aan te geven die u die dag zou kunnen hebben, niet-toegewezen diensten en afwezigheden bijvoorbeeld.