Mobile - Dashboard

Updated 2 months ago by Leigh Hutchens

Dashboardweergave

Wanneer u voor het eerst inlogt op de mobiele app, komt u altijd terecht in de dashboardweergave.

In het dashboard kunt u uw aankomende diensten, ongelezen Qmails en nieuws zien.

Personalisatie van het dashboard

U heeft ook de mogelijkheid om uw dashboardweergave te personaliseren door te klikken op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van het dashboard. U kunt de volgorde van de informatie kiezen en welke informatie u wilt zien. U kunt ervoor kiezen om de volgende widgets te tonen of te verbergen:

• Aankomende diensten (en kies hoeveel aankomende diensten u wilt zien in het dashboard met een optie van 1 tot 10)
  • Ongelezen Qmails
  • Ongelezen nieuws