Inloggen

Updated by Daniel Sjögren

Inloggen is eenvoudig bij Quinyx, ga gewoon naar https://web.quinyx.com/

Inloggen

Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord

1. Voer uw e-mailadres in en klik op Doorgaan.
  2. Selecteer regio.
  3. Klik op Wachtwoord.
  4. Vul uw wachtwoord in
  5. Klik op Inloggen.

Inloggen met een Global Login-alias (SSO)

Om in te loggen met een global login-alias, moet u deze optie eerst configureren. Klik op hier om meer te lezen.

1. Voer de naam van uw provider (global login-alias) in het veld Gebruikersnaam. De naam van de provider is niet hoofdlettergevoelig.
  2. Druk op Doorgaan. U wordt automatisch doorgestuurd naar uw eigen inlogproviderpagina.

De SSO-providerinformatie geeft de diepe link (URL) weer die klanten kunnen gebruiken om hun werknemers automatisch in te laten loggen bij Quinyx en de Quinyx-inlogpagina over te slaan. Als de gebruiker is ingelogd bij hun identiteitsprovider, worden ze automatisch doorgestuurd naar de juiste Quinyx-gebruikersinterface.

Let op! SSO providers zullen de Quinyx wachtwoord vernieuwings blokkade negeren en geauthenticeerde gebruikers laten inloggen op Quinyx.

Debugmodus voor SSO-providers

Onze SSO-providers, SAML en OPEN ID, hebben een instelling om de debugmodus te activeren. In deze modus wordt een stacktrace weergegeven als het inloggen mislukt, en dat geeft belangrijke informatie over wat het probleem zou kunnen zijn en vergemakkelijkt het oplossen van problemen. Bewerk uw huidige provider en in Open ID vindt u de debugmodus in de sectie Geavanceerde vooraf ingestelde waarden. Druk op het slotpictogram in de rechterhoek om deze instellingen te bewerken.

In de instellingen van de SAML-provider is de activering beschikbaar in het hoofdformulier.

Wachtwoord resetten

Als u uw wachtwoord wilt resetten:

1. Klik op Wachtwoord vergeten?
  1. Voer uw e-mailadres in en klik op Verzenden.
  2. Volg de instructies in de e-mail die naar u is verzonden.
Lees meer over wachtwoordbeheer hier.