Waarom kan ik niet inloggen?

Updated by Johannes Nordman

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op de mobiele app, kan dit komen doordat:

U uw wachtwoord bent vergeten

Als u de foutmelding "Onjuist e-mailadres en/of wachtwoord" krijgt, voert u mogelijk het verkeerde wachtwoord in.

Oplossing: U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen door de volgende stappen te volgen hier. Als u de e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord niet in uw inbox ziet, controleer dan de spammap.

Uw account is vergrendeld

Als u de foutmelding "Onjuist e-mailadres en/of wachtwoord" krijgt, kan uw account vergrendeld zijn. Dit kan om verschillende redenen zijn gebeurd, maar meestal komt het doordat u te vaak het verkeerde wachtwoord heeft ingevoerd.

Oplossing: Neem contact op met uw manager. Uw manager heeft beheerdersrechten en kan uw account ontgrendelen.

Er is een probleem met het Single Sign-On-account dat door uw werkgever wordt verstrekt

Als u probeert in te loggen via het Single Sign-On-portaal van uw werkgever, maar u krijgt een foutmelding, kan er een probleem zijn met de Single Sign-On-configuratie van uw organisatie of uw Single Sign-On-gebruikersaccount.

Oplossing: U moet contact opnemen met uw manager of interne IT-afdeling voor hulp, aangezien het aanmeldingsproces en de referenties worden beheerd door de organisatie waarvoor u werkt.