Problemen met inloggen bij Webpunch oplossen

Updated by Daniel Sjögren

Bij het gebruik van een tablet

Soms, wanneer u problemen ondervindt bij het gebruik van een tablet voor Webpunch, komt dit omdat de automatische aanmeldings-URL niet correct is geconfigureerd. U ziet mogelijk iets vergelijkbaars als de onderstaande afbeelding.

U kunt de volgende probleemoplossingsstappen gebruiken:

Ga naar Accountinstellingen > Webpunch > Webpunch login-URL's > Selecteer de login-URL die u wilt bewerken > Bewerk het externe IP-adres in het veld Host > Opslaan.

U moet een vast extern IP-adres invoeren en een actieve gebruiker moet worden toegevoegd aan het veld Manager op de unitkaart.

U moet een manager op de unitkaart hebben. Ga hiervoor naar Accountinstellingen > Groepsbeheer > open de unit en voeg de Manager toe uit de vervolgkeuzelijst in het veld Manager.

ALS de manager op het account wordt verwijderd uit Quinyx, ontvangt u een foutmelding bij automatisch aanmelden.

Als u nog steeds problemen ondervindt met Webpunch na het uitvoeren van het bovenstaande, neem dan contact op met uw Quinyx-ondersteuningscontactpersoon en geef de foutmelding samen met een afbeelding door.

Bij gebruik van EloView

Soms, wanneer u problemen ondervindt bij het gebruik van EloView, komt dit omdat de automatische aanmeldings-URL niet correct is geconfigureerd.

U kunt de volgende probleemoplossingsstappen gebruiken:

Navigeer in Quinyx naar Accountinstellingen > Webpunch > Webpunch login-URL's > Selecteer de login-URL die u wilt bewerken > Bewerk het externe IP-adres in het hostveld > Opslaan.

U moet een vast extern IP-adres invoeren en een actieve gebruiker moet worden toegevoegd aan het manager-veld op de unitkaart.

U moet een manager hebben op de unitkaart. Ga hiervoor naar Accountinstellingen > Groepsbeheer > open de unit en voeg de manager toe.

Als de accountmanager wordt verwijderd uit Quinyx, ontvangt u een foutmelding bij automatisch inloggen.

Voorbeeld van een automatische login-URL

https://app.quinyx.com/Webpunch3/?autoLogin=true&autoLoginUnitId=11111&autoLoginRegionID=1

Als u nog steeds problemen heeft met Webpunch na het uitvoeren van bovenstaande stappen, neem dan contact op met uw Quinyx-ondersteuningscontactpersoon met het serienummer van de Eloview-tablet en geef de foutmelding door. Indien mogelijk, voeg ook een afbeelding toe.