Mobiel - Taken toevoegen

Updated by Johannes Nordman

Taken/toevoegen van taken voor diensten in de app als werknemer

U kunt taken toevoegen en bewerken in de mobiele app. Hiervoor navigeert u naar de gedetailleerde weergave van een dienst. Hier kunt u een taak toevoegen door te klikken op de knop Taak toevoegen onderaan de pagina. U kunt ook een reeds bestaande taak bewerken of verwijderen door op de betreffende taak te klikken.

Dit wordt beheerd door toegangsrechten en is standaard uitgeschakeld. Aangezien deze functionaliteit standaard is uitgeschakeld, moet deze worden geactiveerd onder Mobiele en personeelsportalrechten in web.quinyx.com om te kunnen werken.