Mobiel - Creëer een dienst voor jezelf

Updated by Leigh Hutchens

Om een dienst voor uzelf te maken in de mobiele app, moet u beginnen door naar de planningsweergave te navigeren door Planning te kiezen in het zijmenu. Volg vervolgens de volgende stappen:

1. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek.
  1. Klik op Dienst toevoegen.
  1. Stel de juiste gegevens in voor de dienst, zoals datum, tijd en diensttype. Klik op Opslaan.

Tenzij er waarschuwingen worden geactiveerd, wordt de dienst aan u toegewezen en kunt u deze zien in de planningsweergave.

Als u een al bestaande dienst wilt wijzigen die aan u is toegewezen, klikt u eenvoudig op de dienst die u wilt wijzigen en klikt u op Bewerken in de rechterbovenhoek. Wijzig de gegevens die u wilt wijzigen en klik op Opslaan.

Als u niet de mogelijkheid heeft om een dienst toe te voegen of te bewerken, komt dit doordat u geen toegangsrechten heeft om dit te doen in het systeem. Om dit te krijgen, moet u contact opnemen met uw managers of de Quinyx-beheerder in de organisatie waar u werkt en hen vragen om de toegangsrechten voor u te activeren.