Hur du öppnar en ny Consultancy Service Request Form (CSRF)

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Alla inskickade Consultancy Service Request Forms (CSRF) kommer att vara giltiga i 3 månader från inskickningsdatumet. Från och med mars 2023 kommer minst 4 timmar att faktureras för alla typer av serviceförfrågningar.

Introduktion

När du behöver hjälp med tekniska frågor eller när något inte fungerar som förväntat, är första instansen alltid att kontakta vår kundsupport. Ett supportärende ska registreras i fliken Nytt ärende. Förfrågningar som skickas till vår kundsupport är alltid kostnadsfria.

En Consultancy Service Request Form (CSRF) registreras när du som kund behöver konsultation från en av våra Quinyx Applikationsspecialister eller Lösningsarkitekter. Om din fråga kräver mer praktiskt arbete, till exempel hjälp med konfiguration, uppdateringar av lönefiler, integrationer osv., bör du fylla i Consultancy Service Request Form. Arbetet med serviceförfrågan kommer att faktureras per timtaxa. En övergripande uppskattning kommer att tillhandahållas för att du ska godkänna i slutskedet av inskickningen.

En CSRF kan initieras av en superanvändare/Quinyx-supportkontakt. Denna process används av kunder när implementeringsfasen är klar men du behöver fortfarande hjälp med:

• AI
    • Konfiguration av algoritmer
    • Optimeringsdataövning
    • Konfiguration av nya enheter
    • Scoping-session/konsultation
  • Ändra en lönefil
    • Skapa/utveckla en ny lönefil - Standardtransaktionsfil
    • Skapa/utveckla en ny lönefil - Standardtransaktionsfil och frånvarofil
    • Skapa/utveckla en ny lönefil - Komplex med flera filer
  • Konfiguration
    • Konfiguration, gå igenom inställningar
    • Roller och åtkomsträttigheter (gå igenom inställningar för roller och åtkomsträttigheter)
    • Time Trackers (ny inställning/ändringar/felsökning)
    • Helgdagar (ändringar/felsökning)
    • Skifttyper (inställning av arbetsplikt och jour/regler för skifttyper)
    • Avtalsmallar (inställning av ny avtalsmall/ändringar)
    • Prognos
    • Övertidsmetoder (ändringar i avtal som påverkar övertid, övertidsberäkning och schemalagd period)
    • Konfiguration av ny funktionalitet
  • Datautdrag
    • Enkelt utdrag (t.ex. anställd data)
    • Anpassat datautdrag (ytterligare fält)
    • Massivt datautdrag
  • Digitalt avtal (Scrive)
    • Skapa ett nytt avtal
    • Ändring i ett befintligt avtal i Quinyx
  • Integrationsstöd
    • Stöd med integration byggd av kunden eller tredje part
    • Avancerat stöd med Quinyx (befintlig) integration
    • Konsultation för design av integrationslösning (ny) integration - avgränsningssession
  • Konfigurera SSO
    • Webben
    • Mobil
  • Utbildning (annat än e-learning)
    • Standardutbildning för schemaläggare - 1 dag
    • Standardutbildning för superanvändare - 1 dag
    • AI-utbildning
  • Ladda upp data
    • Anställd data
    • Avtal
    • Tidsspårare
    • Skapa enheter
    • Uppdatera enheter
    • Ladda upp data för kostnadsställen/projekt
    • Ändringar i anställd data

CSRF-process

Hur man registrerar en CSRF

Om du är en superanvändare eller Quinyx-supportkontakt kan du registrera en CSRF i Quinyx Supportportal.

1. Välj Consultancy Service Request i navigeringsfältet.
  1. Välj Land och ange ditt land.
  2. Välj Kategori och välj sedan underkategorin Typ av hjälp som behövs för CSRF.
    Exempel: Tyskland, AI, Stöd för konfiguration av algoritmer
  1. Därefter, lägg till en mer detaljerad beskrivning av ditt ärende (typ av hjälp som behövs, arbetsbelastningsestimering, etc.)

Arbetsbelastningsestimering på översta nivån

När du skickar en CSRF indikerar följande formulering att genom att acceptera detta, godkänner du en "överordnad arbetsorderestimering" (arbetsordern kommer att debiteras enligt den faktiska arbetsordern).

Från och med mars 2023 kommer minst 4 timmar att faktureras för alla typer av serviceförfrågningar.

Bekräftelse

När den extra jobbförfrågan har skickats kommer du att få en bekräftelse via e-post.

Kära [Kundens namn]

Tack för att du har skickat in en konsulttjänstförfrågan till Quinyx!

Vad händer nu?

Vi kommer att påbörja processen att hitta och tilldela de nödvändiga resurserna så snabbt som möjligt. Beroende på tillgänglighet kan detta ta upp till 7-10 arbetsdagar. Den tilldelade Quinyx-medarbetaren kommer sedan att kontakta dig för att boka möten och komma överens om planen.

Observera att ledtiden för leverans av förfrågan kan vara upp till 1 månad, och för utveckling av lönefil så länge som 3 månader.

Tack!