Mobil - Webbkalender

Uppdaterad av Johannes Nordman

Du kan prenumerera på ditt Quinyx-schema via en Webcal-länk om du vill se ditt schema i till exempel Google-, Outlook eller Apple-kalendern. Du kan på samma sätt dela ditt schema med till exempel en familjemedlem.

Du kommer åt webbkalendern från mobilappen under MinSida.

Notera att webbkalenderfunktionen måste aktiveras på global konfigurationsnivå i Quinyx, annars syns inte "Webbkalender" under MinSida i appen. Om du inte ser det, kontakta din chef.
  1. Aktiverad - Om nej fungerar ej länken och prenumerationen kommer ej uppdateras
  2. Namn - Valt namn som visas för kalendern i den “andra” kalendern
  3. URL - Själva länken för prenumerationen som läggs till i klientens kalenderapplikation. Du kan generera en ny länk samt kopiera länken till urklipp.
  4. Schemalagda skift - Välj om schemalagda skift skall synkas
  5. Frånvaro - Välj om godkänd frånvaro skall synkas
  6. Lediga skift - Välj om obemannade skift skall synkas
  7. Filtrera på Intresseanmälan - Välj om obemannade skift endast skall visas om de matchar mina intresseanmälningar

Om du inte kan se webbkalendern så måste denna funktion aktiveras av organisationen du arbetar för.