Mobile - Web Kalender

Updated by Johannes Nordman

U kunt zich abonneren op uw Quinyx planning via een Webcal-link als u uw planning bijvoorbeeld in de Google, Outlook of Apple-kalender wilt bekijken. U kunt uw planning bijvoorbeeld op dezelfde manier delen met een familielid.

U kunt de Webcal-link openen via de mobiele app onder Mijn pagina.

Let op dat de Webcal-functie moet zijn ingeschakeld in de wereldwijde Quinyx-configuratie, anders is de optie "Webkalender" niet zichtbaar onder Mijn pagina in de app. Als u het niet kunt zien, neem dan contact op met uw manager.
  1. Ingeschakeld - Als dit niet is ingeschakeld, werkt de link niet en wordt deze niet bijgewerkt.
  2. Naam - Uw naam voor de kalender die wordt weergegeven op de "andere" kalender.
  3. URL - Dit is de link naar de kalender die u toevoegt in de kalenderapplicatie van de klant. U heeft de mogelijkheid om een nieuwe link te maken en naar het klembord te kopiëren.
  4. Geplande diensten - Geef aan of geplande diensten moeten worden gesynchroniseerd.
  5. Absentie - Geef aan of afwezigheidsdiensten moeten worden gesynchroniseerd.
  6. Open diensten - Geef aan of niet-toegewezen diensten moeten worden gesynchroniseerd.
  7. Filteren op roostervoorkeur - Bepaalt of niet-toegewezen diensten alleen worden weergegeven als ze overeenkomen met mijn Roostervoorkeuren.

Als u de "Webkalender" weergave niet kunt zien in MijnPagina, moet de functie worden ingeschakeld door de organisatie waarvoor u werkt.