Mobil - Mitt Schema

Uppdaterad 7/10/20 av Leigh Hutchens

Ditt schema finns tillgängligt i mobilappen. Schemat är den plats där du kan se alla dina kommande skift, detaljerad information om skiften, kollegors skift, otilldelade skift och mera.

Nedan har vi schemats agendavy (dagsyn) . I denna vyn kan du se fler detaljer om alla skift som syns. Du kan scrolla ner för att se framtida skift och upp för att se historiska skift. Längst upp i det högra hörnet kan du klicka på tratten för att se filtervyn och under dom tre prickarna kan du hitta schemasummeringen och uppdatera schema knappen.

Nedan ser du kalendervyn. Detta är en översikt av en hel månad, den visar ditt första schemalagda skift per dag och ikoner som indikerar ytterligare skift du kan ha den dagen, otilldelade skift och frånvaro.