Mobil - Schemafilter

Uppdaterad av Daniel Sjögren

På det övre hörnet av Schema sidan finns en tratt-ikon som är filteralternativet. Du kan klicka på tratten för att ställa in vad du vill se i ditt schema.

Här kan du ställa in att visa, till exempel, obemannade skift, frånvaro, skiftbokningar och/eller dina kollegors skift.

Du kan även spara dina favoritfilter i mobilappens schemavy. Gör så här för att skapa ett filter:

1. Klicka på Skapa och redigera mina filter.
  2. Klicka på + ikonen och välj sedan Spara när du har ställt in alla inställningar.
  3. Klart! Du kan nu aktivera och börja använda det genom att klicka på filtret i kategorin Välj sparat filter.

Observera att alla filter som du skapar endast tillämpas på Schemat. Översikten kommer alltid att visa sina egna skift.