Mobiel - Schemafilter

Updated by Daniel Sjögren

In de rechterbovenhoek van de Planning pagina bevindt zich een trechterpictogram, de filteroptie. Tik op het trechterpictogram om in te stellen wat je wilt zien in de planning.

Bijvoorbeeld, je kunt instellen dat niet-toegewezen diensten, jouw verlof en/of de diensten van je collega's worden weergegeven.

Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om specifieke favoriete filters op te slaan in de roosterview van de mobiele app naar Mijn filters.

1. Om een nieuw favoriet filter te maken, tik op Creëer en bewerk mijn filters.
  2. Tik op het + icoon in de rechterbovenhoek, stel de gewenste opties in voor dat specifieke filter en klik vervolgens op opslaan.
  3. Nadat je je nieuwe filter hebt opgeslagen, kun je deze activeren door erop te klikken onder de categorie "Kies opgeslagen filter" in de filterweergave, en de roosterview zal zich aanpassen aan de instellingen van dat filter.
Houd er rekening mee dat alle filters die je maakt alleen worden toegepast op de Planning. Het Dashboard toont altijd zijn eigen diensten.