Mobiel - Goedkeuringsverzoeken verschuiven.

Updated by Daniel Sjögren

Managers kunnen dienstgoedkeuringsverzoeken naar werknemers sturen om hun goedkeuring te krijgen voordat deze dienstgoedkeuringsverzoeken worden toegewezen. Lees meer over hoe dit werkt voor managers op web.quinyx.com en hoe u dit kunt instellen hier.

Als manager of planner, wanneer u een dienstgoedkeuringsverzoek naar een werknemer stuurt, zullen zij het volgende zien in de mobiele app:

• De werknemer ontvangt een Qmail-bericht en een pushmelding wanneer er een nieuw "extra dienstaanbod" wordt verzonden.
  • Er verschijnt een rood stipje in het zijmenu van het dashboard, wat aangeeft dat er een nieuw "extra dienstaanbod" aandacht vereist.
  • Bij het betreden van de dashboardweergave, zal de werknemer de dienstgoedkeuringsverzoeken zien onder een sectie genaamd Dienstaanbodgoedkeuringen, gelegen onder de Komende diensten weergave.
    • Tot drie dienstgoedkeuringsverzoeken worden weergegeven in de dashboardweergave, waarbij de verzoeken die het dichtst bij de tijd liggen worden getoond. Als er meer dan drie verzoeken zijn, kan de werknemer op de knop "Alles bekijken" klikken om de volledige lijst met goedkeuringen te bekijken.
    • In de dashboardinstellingen kunnen werknemers de volgorde van de dienstgoedkeuringssectie aanpassen, maar ze kunnen deze niet uitschakelen.