Uw organisatie voorbereiden op een nieuwe Quinyx-inlogervaring

Updated by Leigh Hutchens

Classic wordt tegen het einde van het jaar stopgezet en in plaats daarvan moedigen we alle klanten aan om onze nieuwe interface, Neo, te gaan gebruiken. Het is tijd om je voor te bereiden op je overstap.
Deze wijziging heeft alleen gevolgen voor managers en planners. Uw medewerkers zullen zoals gewoonlijk blijven genieten van en vertrouwen op de Quinyx mobiele app.

Op 18 maart hebben we Neo opengesteld voor alle managers. We hebben een " Probeer de nieuwe Quinyx " -knop toegevoegd in Classic, waardoor de gebruiker Neo kan openen in een nieuw browsertabblad. Vanaf 18 maart stelt de "Enable Flash-pagina", die wordt getoond voorafgaand aan de klassieke login-pagina, de gebruiker nu in staat om door te gaan naar Classic of Neo.

Dit betekent dat er acties van u, als superuser, vereist zijn om ervoor te zorgen dat uw collega's dezelfde gegevens in Neo kunnen zien als in Classic.

1. Ga door en toegang configure rechten in Neo (lees meer over Neo toegangsrechten hier ) om ervoor te zorgen dat managers zullen geen toegang hebben aan een Neo functies die je naar beneden in Classic hebt vergrendeld. Deze actie is vooral belangrijk als:
    1. Je hebt salariskosten voor bepaalde groepen gebruikers in Classic uitgeschakeld. U moet hetzelfde doen in Neo.
    2. U hebt een ander systeem voor HR-hoofdgegevens en gebruikersgegevens mogen niet worden bijgewerkt in Quinyx. U moet gebruikersgegevens instellen op "alleen lezen" in Neo.
    3. U hebt een andere speciale configuratie van toegangsrechten in Classic die in Neo zou moeten worden weerspiegeld.
  2. Migreer indien nodig vaste roosters in Classic naar basisroosters in Neo. Neo heeft een nieuwe functie genaamd "basisschema's" die de vaste schema's van Classic vervangt. Lees meer over base schema's hier . Ze werken iets anders, en worden daarom niet automatisch gekopieerd uit vaste roosters in Classic. U moet beslissen of u uw vaste roosters in Classic naar Neo wilt migreren of uw managers wilt vragen om nieuwe basisroosters in Neo te maken.
Gedurende het jaar zijn we van plan om gebruikers geleidelijk naar Neo om te leiden. Hierdoor kunnen uw Quinyx-gebruikers vertrouwd raken met Neo voordat de ondersteuning voor Classic tegen het einde van het jaar eindigt.