Mobiele - Waarom ben ik uitgelogd?

Updated by Leigh Hutchens

Standaard wordt een gebruiker in de mobiele apps automatisch uitgelogd als hij langer dan 30 dagen inactief is. Met de Oauth token-instellingen die u kunt vinden in Accountinstellingen > Geavanceerde instellingen > Globale accountinstellingen, kunt u echter het aantal dagen configureren op basis van de behoeften van uw organisatie.

Instellingen voor Oauth-tokens zijn wel van toepassing op SSO.

Gebruikers van mobiele SSO

Als het bedrijf waarvoor u werkt single sign-on gebruikt voor de Quinyx mobiele app, wordt de instelling voor hoe lang u ingelogd blijft ingesteld aan de kant van de identiteitsprovider. In dat geval moet u contact opnemen met uw manager of interne Quinyx-beheerder om hen te vragen de levensduur van de vernieuwingstoken te verhogen.

Klik hier om Azure SSO instellen voor mobiel te lezen.