Mobil - Varför blev jag utloggad?

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Som standard loggas en användare automatiskt ut i mobilapparna om de är inaktiva i mer än 30 dagar. Med Oauth-tokeninställningarna som finns i Kontoinställningar > Avancerade inställningar > Globala kontoinställningar kan du dock konfigurera antalet dagar utifrån organisationens behov.

Inställningar för Oauth-token gäller för SSO.

Mobila SSO-användare

Om företaget du arbetar för använder enkel inloggning för Quinyx mobilapp, ställs inställningen för hur länge du kommer att vara inloggad på identitetsleverantörens sida. I det här fallet måste du kontakta din chef eller den interna Quinyx-administratören för att be dem öka uppdateringstokenens livslängd.

Klicka här för att läsa Azure SSO-installation för mobil.