Mobiel - Verlof aanvragen

Updated by Leigh Hutchens

U kunt verlof aanvragen in de Quinyx mobiele app.

1. Selecteer - Absentie aanvraag.
  1. Klik op + om een nieuwe absentie aanvraag toe te voegen.
  1. Kies de reden van afwezigheid en de datum. U kunt een opmerking toevoegen voor uw manager.
  1. Klik op Opslaan om de aanvraag op te slaan en naar uw manager te sturen.
  2. U ontvangt een melding via Qmail wanneer er een beslissing is genomen over uw aanvraag. U kunt de afwezigheid zien in de Attest weergave, in uw Planning en in uw kalender.

Attest weergave:

en in Planning:

en op uw kalender:

Nu wordt de dienst die vervangen is door de afwezigheid verwijderd van het dashboard, aangezien u die dag niet werkt.

Lees meer over het bewerken en verwijderen van uw absentie aanvraag hier.