Mobiel - Bewerken en verwijderen van uw verlofaanvraag

Updated 3/8/21 by Leigh Hutchens

U kunt een verlofaanvraag eenvoudig verwijderen in de Quinyx mobiele app of op uw computer, mits deze nog niet is goedgekeurd door uw leidinggevende.

1. Selecteer - Applicaties verlaten
  2. Veeg van rechts naar links over de applicatie die u wilt verwijderen (iPhone) of vink aan om deze te selecteren (Android)
  3. Selecteer Verwijderen (iPhone) of druk op het pictogram Verwijderen (Android)
  4. Om een verlofaanvraag te bewerken, klikt u op de verlofapp om in de detailweergave te komen. Klik in de detailweergave op bewerken in de rechterbovenhoek (Android klik op de drie puntjes en vervolgens op bewerken in de rechterbovenhoek), bewerk vervolgens de benodigde informatie en klik op "Opslaan". Houd er rekening mee dat de verlofaanvraag niet kan worden goedgekeurd of geweigerd door een manager en dat deze in de toekomst moet zijn om deze te kunnen bewerken.