Mobiel - Uw afwezigheidsverzoek bewerken en verwijderen

Updated by Daniel Sjögren

Je kunt een afwezigheidsverzoek eenvoudig verwijderen in de Quinyx mobiele app of op je computer, mits deze nog niet is goedgekeurd door je leidinggevende.

Afwezigheidsverzoek verwijderen
  1. Selecteer - Afwezigheidsverzoeken .
  1. Veeg van rechts naar links op de afwezigheid die je wilt verwijderen (iPhone) of vink aan om deze te selecteren (Android).
  1. Druk op de knop Verwijderen.
Een afwezigheidsverzoek bewerken
  1. Klik op de afwezigheidsaanvraag om in de detailweergave te komen.
  2. Klik op Bewerken in de rechterbovenhoek (Android klik op de drie stippen en vervolgens op Bewerken in de rechterbovenhoek).
  3. Bewerk de benodigde informatie en klik op Opslaan .

Houd er rekening mee dat de afwezigheidsaanvraag niet kan worden goedgekeurd of geweigerd door een manager en dat deze in de toekomst moet zijn om deze te kunnen bewerken.