Versie 0143

Updated by Daniel Sjögren

Releasedatum 21 september 2022

Nieuwe functionaliteit

Commentaar van de manager bij het aanvragen/weigeren van afwezigheidsaanvragen

Vanaf deze release hebben we een Manager-opmerkingenveld toegevoegd aan het afwezigheidstoepassingspaneel. Bedankt aan iedereen die ons feedback heeft gegeven dat dit veld echt nuttig zou zijn!

Met deze functie kan een manager nu een opmerking toevoegen bij het weigeren of goedkeuren van afwezigheidsaanvragen. Wanneer er een opmerking wordt toegevoegd bij het goedkeuren van een afwezigheidsaanvraag, zal die opmerking vervolgens zichtbaar zijn in het opmerkingenveld van de manager van diezelfde afwezigheid, maar de afwezigheid wordt als een Qmail naar die medewerker verzonden. Als in plaats daarvan een opmerking wordt toegevoegd aan een afwezigheidsverzoek dat wordt afgewezen , wordt die opmerking via Qmail naar de werknemer verzonden.

Deze functie is om meerdere redenen handig:

• Hiermee kunt u als leidinggevende uw medewerker op een eenvoudige manier informeren over de reden waarom zijn afwezigheidsaanvraag is goedgekeurd of afgewezen.
  • Het kan voor u als manager nuttig zijn omdat het u helpt herinneren waarom u dagen, weken of maanden nadat u het hebt goedgekeurd een afwezigheid heeft goedgekeurd.
  • In een later stadium kunt u in de toekomstige auditlogboeken van Quinyx de opmerking zien waarin aan de betreffende medewerker wordt uitgelegd waarom een afwezigheidsverzoek dagen, weken of maanden nadat u het hebt goedgekeurd, is goedgekeurd of afgewezen.

Updates en prestatieverbeteringen

• Vanaf deze release worden tooltips weergegeven wanneer de muisaanwijzer op een van de namen van werknemers in Schema en Basisschema wordt geplaatst. De tooltip bevat de voor- en achternaam van de medewerker. De reden voor deze wijziging is dat we van sommigen van jullie feedback hebben gekregen dat lange namen van medewerkers niet volledig zichtbaar waren.

Bugfixes

• Een probleem opgelost waarbij weergavestatistieken voor uitgerolde uren 0 weer gaven en niet overeenkwamen met werknemersstatistieken voor uitgerolde uren die daadwerkelijk uitgerolde uren bevatten.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de knopinfo niet werd weergegeven op de knop Weergaveopties .
  • Een probleem opgelost dat verhinderde het openen van een tijdkaart bij het filteren op een werknemer en het klikken op een datum onder de dienst.
  • Er is een probleem opgelost waardoor de goedkeuringsdatum van de afwezigheid eerder werd weergegeven dan de afwezigheid werd ingediend.
  • Er is een probleem opgelost waarbij salaristypen niet konden worden opgeslagen bij het bewerken van een samenvouwbare sectie.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

Wij willen uw hulp! Vul een korte enquête in over de talen waarin we onze release-opmerkingen aanbieden.

SOAP API / Webservice-updates

De volgende eindpunten zullen worden bijgewerkt in de komende sprints. Dit is voor ons noodzakelijk om nieuwe functionaliteit voor compensatieregels toe te voegen. Dit zijn configuratie-eindpunten en uit onze gegevens blijkt dat er geen actieve integraties naar toe lopen.

Er zullen nieuwe invoerparameters worden toegevoegd, evenals nieuwe responsobjecten.

3.36 wsdlGetSalarisCompensaties

3.37 wsdlUpdateSalarisCompensaties

3.38 wsdlVerwijderenSalarisCompensaties

Eindpunten worden afgeschaft en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten afgeschaft en gepland voor verwijdering.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen handhaven. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren worden eventuele limieten ingebouwd in de API.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .