Mobil - Varför kan jag inte logga in?

Uppdaterad av Johannes Nordman

Om du har problem med att logga in på mobilappen kan det bero på att:

Du har glömt ditt lösenord

Om du får felmeddelandet "Felaktigt e-postmeddelande och / eller lösenord" kanske du anger fel lösenord.

Lösning: Du kan återställa lösenordet genom att följa stegen här . Om du inte ser återställningslösenordets e-postmeddelande i din inkorg, kolla skräppostmappen.

Ditt konto är låst

Om du får felmeddelandet "Felaktig e-post och / eller lösenord" kan ditt konto vara låst. Det kan ha skett av flera anledningar, men oftast beror det på att du har angett fel lösenord för många gånger.

Lösning: Kontakta din chef. Din chef har administratörsbehörighet och kan låsa upp ditt konto.

Det är ett problem med Single Sign-On-kontot från din arbetsgivare

Om du försöker logga in via din arbetsgivares portal för enkel inloggning men får ett felmeddelande kan det finnas ett problem med din organisations konfiguration för SSO inloggning eller ditt användarkonto för inloggning.

Lösning: Du måste vända dig till din chef eller din interna IT-avdelning för att få hjälp eftersom inloggningsprocessen och behörighetsuppgifterna hanteras av den organisation du arbetar för.