Versie 0145

Updated by Daniel Sjögren

Releasedatum 19 oktober 2022

Nieuwe functionaliteit

Applicatie voor de mobiele telefoon

SAML SSO-provider - ondersteuning toegevoegd voor mobiele SSO

In deze release hebben we de SAML-provider geüpdatet om ook mobiele SSO te ondersteunen. Dit betekent dat de provider gebruikt kan worden om in te loggen via de mobiele app. Lees hier meer over de configuratie.

Updates en prestatieverbeteringen

Geen op dit moment.

Bugfixes

• Er is een probleem opgelost waarbij de nominale deltawaarde van de uren meer dan twee decimalen werd weergegeven.
  • Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat stoten verbonden aan ploegen verdwenen bij het filteren in taakgroepering.
  • Er is een probleem opgelost waarbij bij het verplaatsen van een werknemer naar een nieuwe eenheid, bestaande diensten die waren toegewezen aan de werknemer op de oude eenheid op de dag van de verhuizing, niet langer een overeenkomst hadden.
  • Een visueel probleem opgelost waardoor gegevens niet goed waren uitgelijnd in statistieken over zomertijd.
  • Een probleem opgelost bij het uitponsen in Webpunch, waarbij de oorspronkelijke uitschakeltijd werd ingesteld op de eindtijd van de dienst.
  • Er is een probleem opgelost met de regel voor het salaristype Vervang volledig , zelfs de pauzetijd werd vervangen toen het punchtype was gedefinieerd als Punch in/out geen pauzes .
  • Er is een probleem opgelost waarbij filteren op een werknemerssectie geen werknemers liet zien die hun rol in de sectie verloren, maar nog steeds uren berekenden in statistieken.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

SOAP API / Webservice-updates

De volgende eindpunten zullen worden bijgewerkt in de komende sprints. Dit is voor ons noodzakelijk om nieuwe functionaliteit voor compensatieregels toe te voegen. Dit zijn configuratie-eindpunten en onze gegevens laten zien dat er geen actieve integraties naar toe lopen.

Er zullen nieuwe invoerparameters worden toegevoegd, evenals nieuwe responsobjecten.

3.36 wsdlGetSalarisCompensaties

3.37 wsdlUpdateSalarisCompensaties

3.38 wsdlVerwijderenSalarisCompensaties

Eindpunten worden afgeschaft en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten afgeschaft en gepland voor verwijdering.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen handhaven. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren worden eventuele limieten ingebouwd in de API.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .