Mobiel - Handmatig een klokactie maken / bewerken

Updated by Daniel Sjögren

Om een handmatige klokactie te maken, navigeert u naar Attest in het zijmenu.

Klokactie handmatig aanmaken

1. Klik op het + icoon in de rechterbovenhoek.

1. Kies de opties die u wilt, zoals tijd, datum, etc.
  2. Klik op Opslaan en u zult de klokactie zien in de Attest weergave.

Een al bestaande klokactie bewerken

1. Klik op de bestaande klokactie in de Attest weergave.
  2. Wijzig de gewenste opties en klik op Opslaan.

U kunt bijvoorbeeld kiezen of overwerk moet worden betaald en een opmerking schrijven.

Een al bestaande klokactie verwijderen

U kunt uw eigen klokactie verwijderen in de mobiele apps als manager en als gebruiker door naar links te vegen op de klokactie in de attestweergave.

De bovengenoemde functies worden beheerst door het systeem's toegangsrechten. Als u ze niet kunt gebruiken, neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde manager en vraag hen om deze functies voor u te activeren.