Mobil - Skapa / redigera en stämpling manuellt

Uppdaterad av Daniel Sjögren

För att skapa en manuell stämpling, navigera till Attest i sidomenyn.

Skapa stämpling manuellt

1. Klicka på + ikonen i det övre högra hörnet.

1. Välj de alternativ du vill ha som tid, datum, osv.
  2. Klicka på Spara så kommer du att se stämplingen i Attest-vyn.

Redigera en redan befintlig stämpling

1. Klicka på den befintliga stämplingen i Attest-vyn.
  2. Ändra de alternativ du vill ha och klicka på Spara.

Till exempel kan du välja om övertid ska betalas och skriva en kommentar.

Ta bort en redan befintlig stämpling

Du kan ta bort din egen stämpling i mobilapparna som chef och användare genom att svepa åt vänster på stämplingen i attestvyn.

Funktionerna beskrivna ovan styrs av systemets åtkomsträttigheter. Om du inte kan använda dem, kontakta din närmaste chef och be dem aktivera dessa funktioner åt dig.