Löneartsöversikten

Uppdaterad 18/3/20 av Leigh Hutchens

Löneartsöversikten

I löneartsöversikten så kan du se vilka lönearter som har genererats per dag och anställd. Genom att klicka på pilen per löneart så får du mer detaljerad information per löneart.

Hur ser jag löneartsöversikten?

1. Fr pekaren över en cell (dag och anställd)
  1. välj
  2. Löneartsöversikten öppnas

Färgerna innan antalet timmar indikerar:

• Grön fyrkant betyder att lönearten har fallit ut automatiskt.
  • Blå fyrkant betyder att lönearten registrerats manuellt.
  • Orange fyrkant betyder att det är en manuell regel på skiftet som har skapat lönearten.
  • Röd fyrkant betyder att det är en manuell regel på helgdag som har skapat lönearten.