Salaristype overzicht

Updated by Daniel Sjögren

U kunt meer lezen over het configureren van salaristypen hier.

Salaristype-overzicht

In het salaristype-overzicht kunt u zien welke salaristransacties zijn gegenereerd voor een bepaalde dag en werknemer. Door te klikken op de pijl aan de linkerkant van het salaristype worden meer details getoond.

Hoe kom ik bij het salaristype-overzicht?

1. In de roosterview zweeft u over een cel (dag en werknemer) en klikt u vervolgens op de blauwe datumlink om toegang te krijgen tot de tijdskaart van de werknemer.

1. De tijdskaart wordt geopend. Aan de rechterkant ziet u het salaristype-overzicht.