Afwezigheidsschema's toevoegen, bewerken en verwijderen

Updated 6/8/21 by Leigh Hutchens

Soms wordt een afwezigheid ver in de toekomst ingevoerd voordat er een shift voor de periode is. In dergelijke gevallen wordt tijdens de afwezigheid geen loondienst gecreëerd. Dit betekent dat de werknemer geen verlofvergoeding ontvangt. Om dit tegen te gaan, hebben we ondersteuning voor het afwezigheidsschema dat, eenvoudig uitgelegd, bestaat uit wekelijkse sjablonen die kunnen worden geselecteerd in de afwezigheidsdialoog om op salaris gebaseerde vervangingsdiensten te creëren tijdens de afwezigheid.

In Accountinstellingen > Afwezigheidsbeheer > Afwezigheidsschema kun je je verschillende afwezigheidsschema's volledig configureren:

In de kolom Datum en tijd staat een visuele prompt om aan te geven dat er aanvullende actie nodig is. U hoeft alleen maar op het kalenderpictogram te klikken om uw configuratie af te ronden door de bijbehorende datum en tijd toe te voegen.

Lees meer over de afwezigheid van schema's hier .