Afwezigheidsschema's toevoegen, bewerken en verwijderen

Updated by Daniel Sjögren

Let op dat absentieplanningen niet zullen werken met deeltijd afwezigheden.

Soms wordt een absentie ruim van tevoren ingevoerd voordat er een dienst voor die periode is. In dergelijke gevallen wordt er geen salaris-gebaseerde dienst aangemaakt tijdens de absentie. Dit betekent dat de werknemer geen verlofcompensatie ontvangt. Om dit tegen te gaan, bieden wij ondersteuning voor de absentieplanning. Dit houdt in dat er wekelijkse sjablonen beschikbaar zijn die geselecteerd kunnen worden in het absentievenster om salaris-gebaseerde vervangende diensten aan te maken tijdens de absentie.

In Accountinstellingen > Absentiebeheer > Absentieplanning kunt u uw verschillende absentieplanningen volledig configureren

In de kolom Datum en Tijd is er een visuele aanwijzing om aan te geven dat er extra actie nodig is. U hoeft alleen maar op het kalenderpictogram te klikken om uw configuratie af te ronden door de bijbehorende datum en tijd toe te voegen.

Lees meer over absentieplanning hier.

Gebruikersverhalen

Als accountmanager met schrijftoegang tot accountinstellingen:

• Ik kan naar een pagina navigeren waar ik alle bestaande absentieplanningen kan zien.
  • Ik kan alle bestaande absentieplanningen bewerken.
  • Ik kan een nieuwe absentieplanning toevoegen.
  • Ik kan een bestaande absentieplanning verwijderen.

Als accountmanager met leestoegang tot accountinstellingen:

• Ik kan naar een pagina navigeren waar ik alle bestaande absentieplanningen kan zien.
  • Ik kan de instellingen voor elke individuele absentieplanning zien.
  • Ik kan een bestaande absentieplanning bewerken.
  • Ik kan een bestaande absentieplanning verwijderen.