Breukberekeningsregels gebruiken

Updated by Daniel Sjögren

Als u gestandaardiseerde pauzetijden wilt toevoegen aan uw ploegendiensten, zijn regels voor het berekenen van pauzes geweldig. Met regels voor het berekenen van pauzes die zijn ingesteld op accountniveau, groepsniveau of overeenkomstniveau, kunt u eenvoudig op het vernieuwingspictogram op de relevante dienst klikken en een geschikte pauzetijd wordt toegevoegd.

Instellen

Account instellingen

1. Wanneer u bent aangemeld bij de managerportal, navigeert u naar het profielmenu rechtsboven en klikt u op Accountinstellingen.

1. Ga in Rekeninginstellingen naar Ploegensoorten > Breken rekenregels .

1. Klik in de rechterbovenhoek op Toevoegen .
  2. Selecteer de tijdspanne, welke dagen het moet gelden, locatie van pauzes, het aantal pauzes.

1. Klik op Opslaan en je bent klaar!

Breukberekeningsregels die zijn aangemaakt onder Accountinstellingen worden gedeeld met alle eenheden in de organisatie.

Groepsinstellingen

1. Ga op eenheidsniveau naar het profielmenu in de rechterbovenhoek en klik op Groepsinstellingen .

1. Klik in het linkermenu op Breken rekenregels .

1. Klik in de rechterbovenhoek op Toevoegen .
  2. Selecteer de tijdspanne, welke dagen het moet gelden, locatie van pauzes, het aantal. van pauzes enz.
  3. Gedaan! Uw nieuwe berekeningsregel voor lokale pauzes wordt nu weergegeven in de lijst, maar zonder de badge Gedeeld.

Overeenkomstsjablonen

1. Navigeer naar Accountinstellingen > Overeenkomstsjablonen > [Overeenkomstsjabloon selecteren].
  1. Navigeer in de geselecteerde overeenkomstsjabloon naar Tijd > Pauzeberekeningsregels . Standaard is standaard berekeningsregels voor pauzes aangevinkt. Als u overeenkomstsjabloonspecifieke regels voor het berekenen van pauzes wilt gebruiken, schakelt u het selectievakje uit, waarna op de knop Toevoegen kan worden geklikt.
  2. Selecteer de tijdspanne, welke dagen het moet gelden, de locatie van pauzes en het aantal pauzes.
  3. Als u klaar bent, klikt u op Opslaan en vergeet u niet om in de overeenkomstsjabloon ten slotte op Opslaan te klikken voordat u sluit.
Kijk voor meer informatie bij Breukberekeningsregels.