Versie 0141

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 25 augustus 2022

Nieuwe functionaliteit

Intercom

Vanaf deze release gebruikt Quinyx een nieuwe Engagement-besturingstool genaamd Intercom. Het laat ons zien wie ons product gebruikt en maakt het gemakkelijk om persoonlijk met onze gebruikers te communiceren met gedragsgestuurde berichten, betere onboarding van nieuwe klanten, introductie van nieuwe functies en gespreksondersteuning. De eerste uitrol is alleen voor Quinyx-webgebruikers.

Daarom hebben we Lighthouse, de eerder aanwezige widget, uitgeschakeld. Maar geen zorgen, u kunt en zult Intercom nog steeds gebruiken om naar HelpDocs-inhoud te zoeken terwijl u bent aangemeld bij de managerportal in Quinyx.

Updates en prestatieverbeteringen

• Logica van het aantal gewerkte uren werknemersstatistieken: tot deze release werden de stoten en afwezigheden die geconfigureerd waren om te tellen als gewerkte uren, meegeteld voor de periode waarin hun begintijd plaatsvond. Dit had op zijn beurt invloed op de aantallen die gebruikers zagen bij het instellen van de weergave-opties van het schema op Geselecteerde periode / Schemaperiode / Saldoperiode. Vanaf release 141 telt de statistiek gewerkte uren werknemer alleen de stoten waarvan de bovenliggende ploegen in de betreffende periode beginnen . Als de instelling "salarissen voor taken genereren" is geactiveerd, telt de stoot van elke respectievelijke taak mee voor de periode waarin de bovenliggende dienst van die taak begint. De tellogica met betrekking tot verzuimdiensten is niet gewijzigd. De hierboven beschreven wijziging is doorgevoerd naar aanleiding van feedback van gebruikers.
  • Met deze release hebben we gewerkt aan het weergeven van de instelling voor de tijdwaarschuwing 'Tijd ontbreekt voor een dienst' in de planningsweergave. Deze waarschuwing is van invloed als de gebruiker wordt gewaarschuwd wanneer een dienst in het verleden geen verbonden stoot heeft. Afhankelijk van of de waarschuwing is in- of uitgeschakeld, krijgen managers in de planningsweergave de waarschuwing 'Punch missing' voor individuele diensten.
  • We brengen verbeteringen uit voor klanten die de Time-module niet gebruiken. Met deze release worden alle punch-gerelateerde items verborgen in de Schedule-weergave. Dit is van toepassing op daadwerkelijke stoten, opties om stoten toe te voegen, evenals verschillende soorten waarschuwingen die managers kunnen krijgen bij het maken van een schema.
  • We brengen verbeteringen vrij met betrekking tot beschikbaarheid. We verwijderen nu alle gecreëerde Beschikbaarheden op verschillende eenheden of secties waar werknemers niet langer in dienst zijn of hun werknemersrol hebben beëindigd.
  • Het is nu mogelijk om elke taak te selecteren die aan een dienst is gekoppeld bij het uitvoeren van taken in Webpunch. Dit ongeacht of de geplande taak tijdig is verstreken ("historische" taak).
  • Single Sign On (SSO)-foutpagina: Bij het configureren van Single Sign On voor een klant is het vaak moeilijk om alle details correct te krijgen en dus te begrijpen wat er mis gaat. Op de pagina Fout wordt gedetailleerde informatie weergegeven om eventuele problemen op te sporen om de configuratie/herconfiguratie soepeler te laten verlopen.

Bugfixes

• Er is een probleem opgelost met het salarisrapport dat ervoor zorgde dat werknemers die niet tot de geselecteerde groep behoorden, verschenen voor de lokale manager die verantwoordelijk is voor de eenheid.
  • Er is een probleem opgelost waarbij berekende variabelen onjuiste waarden vertoonden wanneer meerdere bewerkingen waren opgenomen en de primaire invoer nul was.
  • Er is een probleem opgelost waarbij berekende variabelen niet werden bijgewerkt in Statistieken bij het wisselen van datum.
  • Er is een probleem opgelost waardoor u een dienst met pauzes in het basisschema niet kon wijzigen bij het wijzigen van de begintijd van de dienst naar 00:00 (DST-gerelateerd).
  • Er is een probleem opgelost waarbij contractuele ploegen niet werden weergegeven bij het toevoegen van een afwezigheid met behulp van een specifiek verzuimschema.
  • Er is een probleem opgelost waarbij een ploeg onjuist werd weergegeven voor overdracht, ondanks het missen van een punch.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de variabele Geplande uren geen rekening hield met uren voor taken die in een andere sectie over ploegen waren gepland.
  • Er is een probleem opgelost waarbij een interne fout werd geretourneerd wanneer u een te lange naam had in de salarissoorten van de verzuiminstellingen.
  • Er is een probleem opgelost met wsdlUpdateAbsence waarbij overlappende afwezigheden werden toegevoegd in Schedule ondanks de instelling om deze uit te schakelen, in combinatie met <overlapAction xsi:type="xsd:int">0</overlapAction> verzonden door API.
  • Een probleem opgelost met wsdlGetSchedulesV3 waarbij NOI's niet werden gefilterd door modifiedAfter / modifiedBefore ingevoerd in het verzoek.
  • Er is een probleem opgelost met Webpunch waarbij een ploeg op unitniveau terechtkwam als er overlappende ploegen waren en een van de ploegen werd gewijzigd tijdens het inprikken.
  • Er is een probleem opgelost met Webpunch waarbij het wegvallen van een ongeplande taak met een afwezigheid extra taken opleverde tijdens de dienst.

Oefenmateriaal

Vergeet niet de trainingsvideo's te bekijken die beschikbaar zijn in HelpDocs! De video's hebben betrekking op:

• Configuratie-instellingen
  • Schema & Tijdbeheer
Klik hier om Quinyx WFM-trainingsvideo's te bekijken.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

SOAP API / Webservice-updates

Geen op dit moment.

Eindpunten worden afgeschaft en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten afgeschaft en gepland voor verwijdering.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen handhaven. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren worden eventuele limieten ingebouwd in de API.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .