Versie 0177

Updated by Daniel Sjögren

Releasedatum 10 januari 2024

Samenvatting van de release

Weinig tijd en behoefte aan een beknopte samenvatting?

Quinyx web app Versie 0177

• Op dit moment geen.

• Op dit moment geen.

• Op dit moment geen.

Belangrijke informatie

• Amazon Web Services EMEA SARL, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg, is de entiteit waarmee we samenwerken als subverwerker voor hostingdiensten. Voor zover relevant, worden alle toepasselijke gegevensverwerkingsovereenkomsten met een verwijzing naar een andere Amazon Web Services-entiteit (bijv. Amazon Web Services Sweden AB) indien overeenkomstig als bijgewerkt beschouwd.
  • Roostervoorkeur (NOI) - we hebben besloten om de end-of-life datum te verlengen tot het einde van het eerste kwartaal van 2024, specifiek tot 31 maart 2024. Lees hieronder meer over dit besluit.
  • Quinyx heeft besloten dat de ondersteuning voor de oude SSO-configuratie (Classic en Mobile) in 2024 zal worden verwijderd.

Frontline Portal Versie 0177

Nieuwe functionaliteit

• Op dit moment geen.

Updates en prestatieverbeteringen

• Distributie - de knop voor het "verwijderen van het publiek" is nu altijd aanwezig
  • Widget systeem tags worden niet langer standaard weergegeven bovenaan een lijst bij het zoeken.

Bugfixes

• U bent mogelijk geïnteresseerd in één van onze bug fixes in deze release. Als u meer informatie wilt, klikt u op hier.

SOAP API / Webservice updates

• Momenteel geen updates.

Belangrijke informatie

Voor alle duidelijkheid willen we alle klanten informeren dat Amazon Web Services EMEA SARL, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg, de entiteit is waarmee we als onderaannemer samenwerken voor hostingdiensten, en voor zover relevant, worden alle toepasselijke gegevensverwerkings overeenkomsten met een verwijzing naar een andere Amazon Web Services-entiteit (bijv. Amazon Web Services Sweden AB) als zodanig bijgewerkt kunnen worden beschouwd. Voor de duidelijkheid, deze wijziging weerspiegelt slechts onze formele contractuele relatie met Amazon Web Services en heeft geen invloed op de daadwerkelijke verwerking van persoonsgegevens (servers, hostinglocatie, beveiligingsmaatregelen, etc., blijven allemaal hetzelfde).

Update! Roostervoorkeur functionaliteit

Wegens het vakantieseizoen en de uitdagingen die dit met zich meebrengt voor onze klanten, hebben we ervoor gekozen om niet door te gaan met het eerder gecommuniceerde plan om de Roostervoorkeur (NOI) functionaliteit in december 2023 te beëindigen.

In plaats daarvan hebben we besloten om de end-of-life datum voor Roostervoorkeur te verlengen tot het einde van het eerste kwartaal van 2024, specifiek tot 31 maart 2024.

Gedurende deze verlengde periode moedigen we al onze klanten aan om over te stappen op het gebruik van de functionaliteit: Beschikbaarheid. "Beschikbaarheid" is een gebruiksvriendelijke functie die tegemoetkomt aan een breder scala aan gebruiksscenario's in vergelijking met Roostervoorkeur (NOI). Enkele opmerkelijke mogelijkheden van de "beschikbaarheid" zijn onder andere de mogelijkheid om een beschikbaarheidsitem om te zetten in een dienst in de Planning van de Quinyx web app. Daarnaast ondersteunt Quinyx secties met "beschikbaarheid" en het selecteren van zowel units als secties bij het creëren van beschikbaarheid als gebruiker. Gebruikers kunnen hun eigen beschikbaarheidsuren zien, creëren, bewerken en verwijderen met behulp van onze mobiele app.

We waarderen uw begrip en medewerking tijdens deze overgangsperiode. Als u vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Support Team.

Einde van de levensduur van de Classic en mobile SSO op 31 maart 2024

Quinyx heeft besloten dat de ondersteuning voor de oude SSO-configuratie (Classic en Mobile) zal worden stopgezet in 2024.

Nieuwe configuraties zijn al beschikbaar in de Manager Portal en u heeft nu slechts één configuratie nodig voor alle Quinyx-toepassingen. We raden klanten die nog steeds de oude configuratie gebruiken aan om te beginnen met het plannen van de nieuwe configuratie.

De nieuwe configuratieprovider ondersteunt zowel SAML 2 als OPEN ID-standaarden.

U kunt informatie vinden over hoe gebruikers inloggen met de mobiele app met de nieuwe SSO-configuratie hier.

Quinyx web app Versie 0177

Releasedatum 10 januari 2024

Nieuwe functionaliteit

Momenteel geen.

Updates en prestatieverbeteringen

Momenteel geen.

Bugfixes

Momenteel geen.

Nieuwe Quinyx HelpDocs-inhoud

HelpDocs-artikelen
  • Momenteel geen.
Interactieve tutorials

Momenteel geen.

Frontline Portal Versie 0177

Releasedatum 10 januari 2024

Nieuwe functionaliteit

• Momenteel geen.

Updates en prestatieverbeteringen

Distributie - ervoor zorgen dat de knop voor het "verwijderen van het publiek" altijd aanwezig is

Voorheen verscheen de knop "Geselecteerde verwijderen" alleen voor een gebruiker nadat ze ontvangers hadden geselecteerd om uit hun doelgroep te verwijderen.

In de ontvangen feedback werd aangegeven dat het niet meteen duidelijk was hoe je leden van het publiek kon verwijderen, gezien deze knop verborgen was. De knop "Geselecteerde verwijderen" voor het verwijderen van het publiek is nu altijd zichtbaar MAAR uitgeschakeld, totdat een gebruiker ontvangers heeft geselecteerd voor verwijdering met behulp van de selectievakjes.

Nieuw ontwerp:

Widget-systeemtags worden niet langer standaard weergegeven bovenaan een lijst bij het zoeken

Op basis van uw feedback had u moeite om de tag te zien waar u naar zocht in het veld Tags , omdat de systeemtags standaard bovenaan de zoekresultaten verschenen. We hebben nu verbeterd hoe widget-systeemtags worden weergegeven bij het zoeken.

Wanneer een gebruiker voor het eerst op het veld Tags klikt MAAR voordat ze beginnen met typen - wordt er een lijst weergegeven van alle systeemtags.

Maar zodra de gebruiker begint te typen (3+ letters), worden de resultaten weergegeven op basis van de sterkste overeenkomst, waarbij eventuele systeemtags die niet overeenkomen met de zoekterm worden gefilterd.

Bugfixes

• Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat events niet konden worden aangemaakt via snel toevoegen in de kalender.
  • Een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat een gebruiker onjuist werd omgeleid naar de startpagina, na het bijwerken van het publiek voor een map.

Nieuwe inhoud voor Frontline Portal HelpDocs

HelpDocs artikelen

Geen op dit moment.

Interactieve tutorials

Geen op dit moment.

SOAP API / Webservice updates

• Geen op dit moment.
  • Er zijn momenteel geen eindpunten verouderd en gepland voor verwijdering.
    Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service documentatie te bekijken. U kunt nog meer web services info vinden hier.
    We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens te onderhouden en ervoor te zorgen dat informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te waarborgen terwijl we onze klanten- en gebruikersbasis laten groeien, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet stellen aan het aantal gelijktijdige oproepen per klant tot 10. U kunt een reactiecode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en het wordt aanbevolen om een backoff-retry mechanism te implementeren om met het limiet om te gaan. Houd er rekening mee dat het limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren zullen eventuele beperkingen in de API worden ingebouwd.