Version 0177

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Utgivningsdatum 10 januari 2024

Sammanfattning av release

Har du ont om tid och vill ha en sammanfattning på hög nivå?

Quinyx web app Version 0177

Ny funktionalitet

• Ingen vid denna tidpunkt.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

• Ingen vid denna tidpunkt.

Buggfixar

• Ingen vid denna tidpunkt.

Viktig information

• Amazon Web Services EMEA SARL, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg, är den enhet vi anlitar som underleverantör för värdtjänster. I den mån det är relevant, ska alla tillämpliga databehandlingsavtal som innehåller en hänvisning till en annan Amazon Web Services-enhet (t.ex. Amazon Web Services Sweden AB) anses uppdaterade därefter.
  • Intresseanmälan - vi har beslutat att förlänga slutdatumet till slutet av Q1 2024, specifikt till den 31 mars 2024. Läs mer om detta beslut nedan.
  • Quinyx har beslutat att stödet för den gamla SSO-konfigurationen (Classic och Mobile) kommer att tas bort under 2024.

Frontline Portal Version 0177

Ny funktionalitet

• Ingen vid denna tidpunkt.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

• Distribution - knappen för att ta bort publiken är numera alltid närvarande.
  • Widget-system taggar visas inte längre som standard högst upp på en lista vid sökning.

Buggfixar

• Du kanske är intresserad av en av våra felkorrigeringar i denna version. Om du vill ha mer information, klicka här.

SOAP API / Webservice-uppdateringar

• Inga för närvarande.

Viktig information

För ordningens skull vill vi informera alla kunder om att Amazon Web Services EMEA SARL, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, är den enhet vi engagerar som en underleverantör för hostingtjänster, och i den mån det är relevant, ska alla tillämpliga dataskyddsavtal som innehåller en hänvisning till en annan Amazon Web Services-enhet (t.ex. Amazon Web Services Sweden AB) anses vara uppdaterade i enlighet därmed. För att klargöra, denna ändring återspeglar endast vårt formella kontraktsförhållande med Amazon Web Services och påverkar inte den faktiska behandlingen av personuppgifter (servrar, hostingplats, säkerhetsåtgärder osv., förblir oförändrade).

Uppdatering! Funktionalitet för intresseanmälan

Efter noggrant övervägande och med insikt om att slutet av året och semestertiden innebär utmaningar för våra kunder att uppfylla den ursprungliga tidsplanen, har vi beslutat att inte fortsätta med den tidigare kommunicerade planen att avsluta funktionaliteten för intresseanmälan (NOI) i december 2023.

Istället har vi beslutat att förlänga slutdatumet för NOI till slutet av Q1 2024, specifikt till den 31 mars 2024.

Under denna förlängda period uppmanar vi alla våra kunder att övergå till att använda funktionaliteten för Tillgänglighet. Tillgänglighet är en mer användarvänlig funktion som passar för en bredare användning jämfört med intresseanmälan. Några anmärkningsvärda funktioner i tillgänglighetsfunktionaliteten inkluderar möjligheten att konvertera en tillgänglighetspost till ett skift i Schemavyn av Quinyx webbapp. Dessutom stöder Quinyx avdelningar med tillgänglighet och flerval av både enheter och avdelningar vid skapande av tillgänglighet som användare. Användare kan se, skapa, redigera och ta bort sina egna tillgänglighetstimmar med hjälp av våra mobilappar.

Vi uppskattar er förståelse och samarbete under denna övergångsperiod. Om ni har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta vårt supportteam.

Livslängden av Classic och Mobile SSO upphör senast den 31 mars 2024

Quinyx har beslutat att stödet för den gamla SSO-konfigurationen (Classic och Mobile) kommer att tas bort under 2024.

Nya konfigurationer är redan tillgängliga i Chefsportalen och du kommer nu bara behöva en konfiguration för alla Quinyx-applikationer. Vi rekommenderar att kunder som fortfarande använder den gamla konfigurationen börjar planera för att sätta upp den nya konfigurationen.

Den nya konfigurationsleverantören stöder antingen SAML 2 eller OPEN ID-standarder.

Du kan hitta information om hur användare loggar in med mobilapparna med den nya SSO-konfigurationen här.

Quinyx webbapp Version 0177

Utgivningsdatum 10 januari 2024

Ny funktionalitet

Ingen för närvarande.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

Ingen för närvarande.

Buggfixar

Ingen för närvarande.

Nytt Quinyx HelpDocs-innehåll

HelpDocs-artiklar
  • Ingen för närvarande.
Interaktiva handledningar

Ingen för närvarande

Frontline Portal Version 0177

Utgivningsdatum 10 januari 2024

Ny funktionalitet

• Ingen för närvarande.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

Distribution - gör att knappen för borttagning av publik alltid är närvarande

Tidigare visades knappen Ta bort markerade endast för en användare när de hade valt mottagare att ta bort från sin publik.

Den feedback vi fick visade att det inte var omedelbart uppenbart hur man tar bort publikmedlemmar, med tanke på att denna knapp var dold. Knappen Ta bort markerade för borttagning av publik är nu alltid synlig MEN gråtonad tills en användare har valt mottagare att ta bort med hjälp av checkrutorna.

Ny design:

Widget-systemtaggar visas inte längre som standard högst upp på en lista vid sökning

Baserat på din feedback hade du svårt att se den tagg du sökte efter i fältet Taggar eftersom systemtaggarna visades som standard högst upp i sökresultaten. Vi har nu förbättrat hur widget-systemtaggar visas vid sökning.

När en användare först klickar på fältet Taggar MEN innan de börjar skriva - visas en lista över alla systemtaggar.

Men så snart användaren börjar skriva (3+ bokstäver), returneras resultat i ordning efter starkaste matchning och filtrerar bort eventuella systemtaggar som inte matchar söktermen.

Buggfixar

• Löste ett problem som gjorde att händelser inte kunde skapas via snabbtillägg i kalendern.
  • Löste ett problem som gjorde att en användare felaktigt omdirigerades till startsidan efter att ha uppdaterat målgruppen för en mapp.

Nytt innehåll i Frontline Portal HelpDocs

HelpDocs-artiklar

Inga för närvarande.

Interaktiva handledningar

Inga för närvarande.

SOAP API / Webservice-uppdateringar

• Inga för närvarande.
  • Inga slutpunkter är för närvarande föråldrade och planeras att tas bort.
    Klicka här för att visa den nya dokumentationen för Quinyx WFM Web Service. Du kan hitta ännu mer information om webbtjänster här.
    Vi uppmanar alla våra kunder att använda våra API:er för att underhålla data och se till att informationen är aktuell. För att säkerställa skalbarheten hos våra API:er samtidigt som vi växer vår kund- och användarbas har vi beslutat att införa begränsningar för användningen av våra SOAP API:er. Dessa begränsningar kommer att genomföras programmatiskt, vilket innebär att vi kommer att begränsa antalet samtidiga anrop per kund till 10. Om du överskrider denna gräns kan du förvänta dig svarskod 429, och vi rekommenderar att du implementerar en backoff-omförsökningsmekanism för att hantera begränsningen. Observera att begränsningen endast gäller för SOAP. När vi övergår från SOAP till Rest under de kommande åren kommer eventuella begränsningar att byggas in i API:et.

Var vänlig och se till att vidarebefordra denna information till den part inom ert företag som ansvarar för integrationer.