Vanliga frågor om matraster

Uppdaterad av Leigh Hutchens

F: Vilka enheter fungerar detta för?

S: Vi rekommenderar att du använder en datorskärm eller en surfplatta för Webpunch .

F: Hur är det med automatisk kompensation för att inte matcha reglerna rast ?

S: Vi kommer att lägga till den här funktionen under Q1 2023. Tills dess måste chefen lägga till kompensationen manuellt. Se till att ställa in en manuell löneart som du kan använda tills dess. Läs mer om hur du ställer in en manuell löneart.

F: Skiljer sig raster från "normalt raster "?

S: Så fort du aktiverar raster kan du slå ut raster i WebPunch. Detta är det enda sättet att slå ut på en måltidsrast, vilket i sin tur aktiverar de relaterade funktionerna.

F: Kommer detta att vara tillgängligt i mobilappen?

S: För närvarande är detta inte planerat. Om vi ser en ökning av förfrågningar som använder mobilen för att slå ut raster , då kommer vi att ompröva.

F: Vad händer om jag avaktiverar inställningen rast ?

S: Om du avaktiverar raster i Ersättningsregeln kommer avståendeinformationen i tidkortet att raderas. Om du vill att dispensinformationen ska finnas kvar, vänligen inaktivera dem på enhetsnivå.