Mobil - Ladda ner och logga in

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Quinyx Mobil Introduktion

Du kan använda Quinyx mobilappar för workforce management. Med Quinyx mobilappar kan du:

• Se och boka skift och skicka in Tillgänglighet.
  • Stämpla in och ut samt attestera arbetade timmar.
  • Ansöka om ledighet och se Time Tracker-saldon.
  • Se kollegor och deras kontaktinformation.
  • Om du är en chef så kan du hantera anställdas frånvaro- och skiftbokningar.

Ladda ner appen

Logga in

1. Öppna Quinyx mobilappen
  2. Fyll i din E-postadress/Inloggnings-ID
  3. Fyll i ditt lösenord.
  4. Klicka på Logga in.
  5. Om du inte kan logga in kan du återställa ditt lösenord: Mobil - Återställ lösenord.

Logga in med SSO

1. Fyll i ditt användarnamn (e-postadress) i användarnamn-fältet på inloggningssidan av mobilappen.
  2. Tryck Fortsätt och välj den SSO-miljö du vill logga in i.
  3. Klart!

Om du fortfarande använder den gamla SSO-standarden klickar du på Inställningar på inloggningssidan, väljer SSO-miljö och fortsätter.

Logga in med hjälp av alias

Detta är en funktion som stöder kunder som inte använder Quinyx unika ID (e-post eller inloggningsID). Kunder som använder alias kommer att:

1. Skriva namnet på aliaset, d.v.s. SSO-leverantör (t.ex. Quinyx) i fältet för användarnamn i mobilappen.
  2. Om du trycker på Fortsätt kommer du att omdirigeras till sidan för SSO-inloggningsleverantör, där du kan ange dina företagsuppgifter.

Språkstöd

Vi stöder följande språk:

• Danska
  • Engelska
  • Estniska
  • Finska
  • Förenklad kinesiska
  • Franska
  • Grekiska
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Lettiska
  • Litauiska
  • Nederländska
  • Norska
  • Portugisiska
  • Polska
  • Spanska
  • Svenska
  • Thai
  • Tjeckiska
  • Traditionell kinesiska
  • Turkiska
  • Tyska