Länk till webbplats från mobil instrumentpanel

Uppdaterad av Johannes Nordman

Funktionsinställningar, förutsättningar och initial information

Den här funktionen gör det möjligt för våra kunder att skapa en länk till en extern webbplats som visas som en banner i mobilappens Dashboard-vy.

Steg för att aktivera den här funktionen:

1. Be vårt supportteam att aktivera funktionen "Visa extern webbplats i mobilappens instrumentpanel" i systemet åt dig. Du måste tillhandahålla Quinyx-support med webbplatslänken för den webbplats du vill ska visas i mobil Dashboard.

Tekniska krav för webbsidan

1. Länken bör börja med https (inte http).
  2. Webbsidan ska vara lyhörd.
  3. Bildförhållandet bör vara 4: 3
  4. Inget Java-skript är tillåtet på denna sida.