Länk till webbplats från mobil instrumentpanel

Uppdaterad 3/8/21 av Johannes Nordman

Funktionsinställningar, förutsättningar och initial information

Den här funktionen gör det möjligt för våra kunder att skapa en länk till en extern webbplats som visas som en banner i mobilappens Dashboard-vy.

Steg för att aktivera den här funktionen:

1. Be vårt supportteam att aktivera funktionen "Visa extern webbplats i mobilappens instrumentpanel" i systemet åt dig. Du måste tillhandahålla Quinyx-support med webbplatslänken för den webbplats du vill ska visas i mobil Dashboard.

Tekniska krav för webbsidan

1. Länken bör börja med https (inte http).
  2. Webbsidan ska vara lyhörd.
  3. Bildförhållandet bör vara 4: 3
  4. Inget Java-skript är tillåtet på denna sida.